Hlavní obsah

Rána jako po noži. Boxer musel okamžitě na šití. Rozhodčí měl košili celou od krve

Praha

Hluboká rána, ze které se někomu dělalo i mdlo. S trhlinou přímo uprostřed čela odešel o víkendu z ringu Badou Jack. Při pohledu vás možná napadne, že tohle nemůže být následek boxu, že šlo spíše o říznutí nožem. S ošklivým cutem skončil zápas o prozatímní pás organizace WBA. Švéd nakonec prohrál s Marcusem Brownem. Jeden v Las Vegas slavil, druhý musel na šití do nemocnice, kde ho lékaři spravili pětadvaceti stehy.

Boxer Badou Jack po utkání v Las Vegas.

 
Článek

„Chtěl bych poděkovat všem fanouškům za podporu. Rána byla ošklivá, ale už jsem v pohodě. Blahopřeji soupeři, bojoval skvěle. Bez ohledu na ránu, večer byl lepší. Jsem bojovník, nikdy se nevzdám, ale neuvědomil jsem si závažnost trhliny," napsal Jack na svůj facebookový profil.

Švéd boxoval i přes zranění. Ring byl od krve, té se neubránil mezi provazy také rozhodčí Tony Weeks. Jeho košile doznala po zápase velké změny.

Pětatřicetiletý Jack má v profesionálním ringu 27 zápasů, 22 jich vyhrál. V posledním padl a na zranění na svém čele jen tak dlouho nezapomene. Jeho soupeř, osmadvacetiletý Američan, si připsal 23 výhru ve stejném počtu duelů.

Reklama