Hlavní obsah

Bestie ukázala kladiva: 32 sekund a sen o historický zápis se rozplynul

Pomýšlel na historický zápis, ale plán vydržel jen 32 sekund. Lovec Henry Cejudo nedal vetřelci, který přišel do jeho muší váhy, šanci. Bestie v MMA udeřila. T.J Dillashaw v Brooklynu na galavečeru UFC nedokázal předvést nic, nedostal šanci. Po zápase se zlobil na rozhodčího, že bitvu ukončil předčasně, ale na výsledku se nic nezměnilo.

Foto: Frank Franklin II, ČTK/AP

Henry Cejudo kontroluje zápas. T.J. Dillashaw za 32 sekund v Brooklynu prohrál.

Článek

Dillashaw chtěl být držitelem dvou mistrovských pásů v nejlehčích váhových kategoriích organizace UFC. Musel hubnout, dřít, jenže pokus krutě nevyšel. „Zápas o titul mi byl ukraden. Jak může být Cejudo do pr.... šťastný," citoval poraženého server mmafighting.com.

Dillawhaw se hned od začátku dostal pod tlak. Cejudo ho poslal k zemi a spustil šicí stroj, jeho levačka stále trefovala soupeře. Ten se sice aktivně bránil, na mžik se dokonce zvedl, ale opět skončil na kolenou. Po dalších ranách duel rozhodčí ukončil. Bitva Američanů dostala nečekaný závěr. Cejudo skočil na pletivo a prožíval euforii, poražený se hned pustil do debaty s rozhodčím, ale na výsledku nic nezměnil.

„Cítil jsem se skvěle, měl jsem energii," povzdech si Dillashaw, který se během tiskové konference dokonce rozbrečel. „Jsem docela naštvaný, dal jsem do toho hodně práce."

K zásahu rozhodčího se vyjádřil také prezident UFC Dana White „Hrozná stopka, myslím, že to bylo předčasné. Máte tu dva z nejlepších kluků na světě, dva mistry, super zápas, nechte je bojovat."

„Tohle je boj o titul, duel šampionů a ty to takhle zastavíš? Směšné," citoval poraženého zase server forbes.com.

Vítěz měl samozřejmě jiný názor. „Každou ranou, kterou jsem dal, dostával kladiva. Osobně jsem si myslel, že to je na ukončení, protože bych mu přidal dalších deset, dvacet ran," dodal Cejudo.

Možné je, že se oba potkají v kleci k odvetě. Dillashaw by rád opět bitvu v muší váze, Cejudo by zase rád šel o váhu výše, tam kde vládne jeho sok. Jak vše dopadne?

Reklama

Související témata: