Hlavní obsah

Lvi žerou první. Vémola představil hvězdy, které chce vyřídit v kleci

Praha

Předstoupil před novináře a fanoušky poprvé v jiném týmu, jinak se však na jeho vystupování nic nezměnilo. Karlos Terminátor Vémola, to je sebevědomí, jistota a zamračený pohled, kterému slabší povahy uhnou. V pondělí oficiálně změnil organizaci, dal vale XFN a přešel pod křídla Oktagon MMA. Podle svých slov zde může růst, má šanci na lepší soupeře a chce si vylepšit pošramocené jméno. Tuhle příležitost vidí u nového hráče na československém poli MMA.

Karlos Vémola má jasno o svém jídelníčku.Video: Sport.cz

 
Článek

V kleci by rád potkal a „sežral“ Francouze Prince a dva Slováky - Samuela Piráta Krištofiče a Attilu Végha. Tahle trojice stojí vysoko na jeho zápasovém menu. „Lvi žerou první,“ zní oblíbený slogan, který Vémola často používá. Dále tu je například rozlučkový duel s Martinem Šolcem, další v řadě soupeřů stojí Viktor Pešta. Paleta, kterou může Oktagon postupně barvit Terminátorovu kariéru.

„Chci, aby se československé MMA dále posouvalo výš a výš. Aby se vyprodávaly velké haly. Na to je potřeba fight opravdových zápasníků, ne hudebníků. Věřím, že s Attilou dokážeme převrátit československé MMA,“ řekl v pondělí Vémola.

Karlos Vémola přestoupil do Oktagonu i kvůli zápasu s Attilou Véghem.Video: Sport.cz

Před pár týdny bláznivá myšlenka, která pro většinu fanoušků bojových sportů představovala sci-fi - Vémola a konec v XFN. Jenže stalo se a vášně budou patrně planout. „Určitě nebylo splněno plno věcí ze strany XFN a nemyslím si, že jsem jedinej. Hlavní důvod ale byl, posouvat se dál v kariéře a XFN nechtělo plnit, co mi slíbilo,“ vysvětlil rozvázání pracovního poměru třiatřicetiletý zápasník.

Svůj pohled má také XFN. (Server Sport.cz je domluven s promotérem této organizace na rozhovoru). Druhá strana vidí Vémolův krok odlišně. „Zkoušel jsem jednat s XFN, zkouším to od půlky prosince, nebyla s nimi řeč. Petr Kareš (promotér) mi už přes měsíc nezavolal. Budu rád, když to takto bude dál pokračovat, nebudeme spolu mluvit a oni si půjdou svojí cestou,“ dodal Vémola, který podle svých slov v dobách pod XFN fandil také Oktagonu.

Nyní přešel, ale chce fandit také XFN. „Fandím českému MMA, nechci jít do nějakých právních tahanic,“ dodal Vémola a ve videu představil jednu ze svých největších výzev.

Karlos Vémola vs. Moise RimbonVideo: O2 TV Sport

Reklama