Hlavní obsah

Vémolův odchod? Velká zrada! Proti XFN se prý strhla masivní a promyšlená kampaň

Praha

Jeden odchod strhl lavinu, která se nyní valí a organizaci XFN přidělala pro nejbližší dny a týdny velké starosti navíc. Karlos Terminátor Vémola opustil tuto společnost a přešel k rivalovi, upsal se značce Oktagon MMA. Český rybník bojových umění okusil mořské vlnobití, kde hrozí i soudy. „V roce 2018 jsme vyplatili 110 zápasníků. Není pravda, že XFN neplatí své zápasníky a není pravda, že svým zápasníkům dluží,“ řekl v rozhovoru pro Sport.cz promotér této organizace Petr Kareš. Co nyní chystá, co může následovat, na koho sází a chce se s Vémolou dohodnout? Odpovědi najdete v našem videu.

Reakce XFN na přestup Karlose Vémoly do Oktagonu. Byla to zrada!Video: Sport.cz

 
Článek

Před dvěma dny začal veřejný příběh rozvodu nejlépe placeného MMA zápasníka v Česku a XFN nabírat na obrátkách. Podle Kareše v neděli večer Vémola oznámil odchod, konec s touto organizací.

V pondělí Oktagon MMA slavnostně na sledované tiskové konferenci oznámila příchod nového koně do své stáje. Od té doby je v médiích a na sociálních sítích trojčlenka XFN - Vémola - Oktagon MMA v popředí zájmu, který se může pohnout do více směrů. Nikdo teď ale neví kam!

Karlos Vémola přestoupil do Oktagonu i kvůli zápasu s Attilou VéghemVideo: Sport.cz

Reklama

Související témata: