Hlavní obsah

Rande s šampionem? Na romantické procházce v ZOO se chtěl porvat s gorilou

New York/Praha

Romantická procházka se mohla proměnit v peklo. Bývalý boxerský šampion Mike Tyson, kterému se mimo jiné přezdívá Zvíře, zavzpomínal na jednu ze svých šílených příhod mimo ring. Vzal svou ženu Robin na návštěvu zoologické zahrady, tam ale málem došlo na neuvěřitelný souboj. Kdyby hlídač neodolal královské nabídce, došlo by na drsný souboj.

Foto: championtour.eu/cz

Mike Tyson, jeho život nebyl peříčko.

Článek

Během kariéry vybojoval mistrovské pásy, vyhrál mnoho velkých zápasů, ale taká má na triku hodně skandálů a výstřelků nad kterými zůstává rozum stát. Teď se boxerská legenda přiznala, že málem vybojovala jeden nečekaný souboj i v zoologické zahradě. Přitom Tyson platí za milovníka zvířat, tady se prý ale neudržel a chtěl se bít.

Když se vydával se svou partnerkou na soukromou návštěvu ZOO, ani ho nenapadlo, jak by mohla romantická procházka skončit. Tyson, kterému je nyní 52 let, se chtěl pustit do boje s obrovskou gorilou.

Mike Tyson

„Podlatil jsem zaměstnance ZOO, aby nás s Robin pustil i po zavíračce. Dostali jsme se ke kleci s gorilami, a já jsem tam viděl velkého stříbrného samce, jak šikanuje ostatní," vyprávěl Tyson, co v něm probudilo choutky porvat se s netradičním soupeřem.

„Ostatní gorily také vypadaly silně, ale jejich oči byly oči nevinných dětí. Tak jsem nabídl deset tisíc dolarů, aby zřízenec otevřel klec a já mohl dát ránu tomu samci. Ale on odmítl," dodala boxerská legenda na vysvětlenou.

Američan je přitom známý tím, že si oblíbil chov holubů a také má jako mazlíčky exotické tygry. "Iron Mike", bývalý světový šampión těžké váhy, který ale díky svému chování skončil i ve vězení, je momentálně hrdým majitelem obrovského ranče v Kalifornii. Dokonce má také vlastní školu "Tyson Cultivation School", kde učí farmáře.

Reklama

Související témata: