Hlavní obsah

Tohle se nepovedlo! Zápasník UFC se chtěl předvést a při oslavě vítězství si vykloubil rameno

Las Vegas/Praha

Příznivci sportu, a zejména toho bojového, mají často rádi show. A k té patří i vtipné či teatrální oslavy vítězství. Bojovník UFC Johnny Walker to nejspíš ví a zřejmě chtěl divákům jednu takovou oslavu předvést. Ovšem jeho plán mu úplně nevyšel a skončil s vykloubeným ramenem.

Foto: Instagram: Johnny Walker

Zápasník UFC Johnny Walker

Článek

Walker své poslední dvě bitvy vyhrál rychlým knokautem a nejinak tomu bylo i v zápase s Cirkunovem, kterého v UFC 235 porazil výborným létajícím kolenem. Po zápase v Las Vegas, v němž svého soupeře knokautoval už po 36 vteřinách, chtěl diváky překvapit nejspíš tzv. rybičkou.

Ta se však Brazilci nepovedla. Na podlahu dopadl podivným způsobem, a způsobil si zranění ramene. Svůj trapný moment ale později vzal s humorem a nadhledem. „Pokud dokážu přežít sám sebe, dokážu přežít kohokoli jiného," cituje 26letého Walkera BBC Sport.

Ačkoli na první pohled ihned po zranění Walkerovi do smíchu nebylo, později dobrou náladu opět rychle nalezl a smích ho nepřecházel ani během rozhovoru po zápase. "Poranil jste se, když jste slavil?" zeptal se ho moderátor. Walker se smíchem odpověděl: "Ano, trochu." Poté, co Brazilec přiznal, že si nešikovnou oslavou vykloubil rameno a zhlédl spolu s diváky záznam celé situace, dostal od moderátora cennou radu: "Tohle už, prosím, znovu nedělej."

Reklama

Související témata: