Hlavní obsah

Hvězdu zatkla policie. Slavný bojovník rozdupal fanouškovi telefon

Miami/Praha
Aktualizováno

Známý bojovník MMA Conor McGregor má pořádný průšvih. Hvězdu UFC údajně zatkla v pondělí ráno policie kvůli konfliktu s fanouškem. Ten si chtěl známého sportovce vyfotit, ale to neměl dělat. McGregora to naštvalo, vzal mu telefon a rozdupal ho. Incident se měl odehrát v pět hodin ráno. Po zaplacení kauce byl propuštěn.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Slavný bojovník Conor McGregor byl zatčen v Miami poté, co zničil telefon fanouškoviVideo: sntv

 
Článek

Třicetiletý bojovník je v Miami s rodinou, aby tam oslavil šedesáté narozeniny své maminky Margaret. Nyní ale bude mít nejspíš jiné starosti. Jak uvedl list The Sun, byl McGregor obviněn z loupeže a dalších přestupků. Po zaplacení kauce ve výši 12 500 dolarů byla hvězda UFC propuštěna.

Poté, co McGregor zjistil, že si jej chce fanoušek nad ránem vyfotit, přiběhl k muži a vytrhl mu telefon. Následně na něj několikrát dupl. Pro jistotu pak ale telefon sebral, tvrdí policie v Miami.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Bojovník Conor McGregor má opět problémy se zákonemVideo: sntv

„McGregor se zapojil do drobného sporu, který nakonec řešila policie. Slibuje plnou spolupráci při vyšetřování případu," prohlásil právník irské hvězdy Samuel Rabin.

V dubnu minulého roku hvězda MMA v Brooklynu s dalšími zhruba dvěma desítkami lidí zaútočila na autobus převážející zápasníky na UFC 223. Podle záznamů bezpečnostních kamer vzal Ir vozík na zavazadla, rozbil jím okno a konflikt byl na světě. McGregor následně vyfasoval pět dnů veřejně prospěšných prací a musel absolvovat kurz sebeovládání a uhradit vzniklé škody.

„Děkuji soudu, že mi dovolil pokračovat a napravit chybu. Také bych rád poděkoval rodině, přátelům a fanouškům za podporu," pronesl jeden z nejpopulárnějších zápasníků MMA.

Bude se omlouvat zase?

Reklama

Související témata: