Hlavní obsah

Tvoje žena je ručník, kámo. McGregor srovnával manželku soupeře s kozou

Praha

Kdy a kde tohle skončí? Asi nikdy, tihle dva do sebe pálí ostrými přes sociální sítě už hodně dlouho. A přitvrzují, zvláště Ir si libuje v této konverzaci. Zápasník MMA Conor McGregor oznámil odchod do sportovního důchodu, ale po několika dnech se opět pustil do války slov a Chabibem Nurmagomedovem, se kterým prohrál svůj poslední zápas v UFC. Ženu svého rivala, který je muslim, srovnával s „ručníkem“.

Foto: John Locher, ČTK/AP

Hvězdný Conor McGregor se znovu pustil do svého rivala.

Článek

„Tvoje žena je ručník, kámo," to byl jeho komentář k fotce. Tento příspěvek na twitteru byl nakonec smazán. McGregor ještě předtím stihl dopsat, že pod ručníkem je koza. Nurmagomedov také nezůstal při zdi. Ten na Ira zaútočil ohledně jeho údajného sexuálního napadení. "Násilník, jsi násilník a pokrytec. Spravedlnost se ukáže," reagoval Dagestánec.

Přestřelky už si všiml také prezident UFC Dana White. I když McGregor oznámil konec kariéry, většina lidí tomuto kroku nevěří. Pro UFC jsou tito dva zápasnici velmi zajímaví. Oni rozdmýchávají vášně u fanoušků, jenže vše musí mít své hranice.

„Jsem si vědom nedávné výměny na sociálních sítích mezi Chabibem Nurmagomedovem a Conorem McGregorem. Probíhající situace se dostala na úroveň, která je nepřijatelná. Podnikáme nezbytné kroky k tomu, abychom oba zápasníky oslovili a obě strany si vše řešily interně," citoval server thesun.co.uk šéfa UFC.

Na konci března McGregor zveřejnil, že končí. „Ahoj lidi. Rychlé oznámení. Rozhodl jsem se jít do důchodu ze sportu, který se oficiálně nazývá smíšená bojová umění (MMA). Přeju všem mým starým kolegům úspěch. Nyní se připojím ke svým bývalým partnerům, kteří odešli do důchodu. Piňa Colada na mě, kamarádi," napsal třicetiletý zápasník na svůj twitter.

Jenže tento extrovert má rád, pokud je středem zájmu. Někdy se už musí říct - bohužel. Jak se zdá, o tomhle Irovi bude asi ještě hodně slyšet. Otázkou zůstává, kam až chce zajít. Napadení autobusu se zápasníky, zničený telefon fanouškovi a hodiny v cele, kauce, soud. To je jeho druhá tvář, která připomíná spíše démona a se sportovcem nemá nic společného.

Foto: Facebook: Khabib "the Eagle" Nurmagomedov

Chabib Nurmagomedov.

Reklama

Související témata: