Hlavní obsah

Řežba bez rukavic, jen holé pěsti. Ruské kladivo udeřilo

Praha

Jen pro otrlé. Tento sport bude pro mnohé agresivní, drsný, za hranou. Ale jsou tací, kteří do něj jdou. Přísloví s kůží na trh zde sedí dokonale. Boj v ringu bez rukavic, holé pěsti v akci, které mohou potrhat obličej a zanechat pár dní po bitvě hluboké rány. Naposledy se o tomto na vlastní obličej přesvědčili na akci Bare Knuckle FC 5 v Mississippi Artem Lobov a Jason Knight. Oba odešli, jako když se nad nimi přehnala vichřice.

Foto: Twitter: James Edwars

Následky bo bitvě v ringu. Artem Lobov a Jason Knight si to rozdali bez rukavic, jen pěstmi.

Článek

Řežba dvou bývalých zápasníků UFC byla hlavním tahákem galavečera. Nakonec na body vyhrál Lobov, ruský bijec, který zdolal amerického soka. Oba odešli jako řezníci po porážce.

„Zvíře. Arture Lobove, jsem na tebe pyšný. Úžasný zápas," reagoval Conor McGregor, který vzdal hold svému týmovému parťákovi. „Před dalším zápasem chceme novou smlouvu pro Ruské kladivo, tohle bylo úžasný představení. Jasone Knighte, velký respekt," dodal irský bouřlivák.

Artem Lobov s přezdívkou Ruské kladivo má v MMA bilanci 13 výher a 15 porážek. V UFC si prožil sedm duelů, pětkrát prohrál.

Jeho soupeř v MMA dosáhl na 20 výher a 6 porážek. V UFC má za sebou 9 zápasů, čtyřikrát vyhrál.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články