Hlavní obsah

Legendy proti sobě! Vyprodá bitva století největší českou arenu?

Praha

Dlouho se mluvilo o tom, že tento zápas je ve vzduchu, že si ho fanoušci přejí. Stane se, legendy poměří síly. Do klece se v O2 areně 9. listopadu proti sobě postaví Karlos Vémola a Attila Végh. Organizace OKTAGON MMA tento duel nazvala zápasem století. První píše českou historii MMA, druhý slovenskou. Vzhledem k dějinnému spojení má duel o to větší náboj. Do oktagonu nastoupí první Čech v UFC na jedné straně a šampion Bellatoru na straně druhé.

Foto: OKTAGON MMA

Attila Végh (vlevo) a Karlos Vémola se potkají v kleci 9.11. v O2 areně. Kdo vyhraje?

Článek

„Vzhledem k unikátnímu charakteru akce půjde o exkluzivní událost a poptávka po vstupenkách je již teď enormní. Fanoušci, kteří si o tento zápas sami řekli, se mohou těšit na skvělou show, jak už je u OKTAGONu zvykem. Produkce i bojovníci do toho dají všechno. Zápas století tomu neříkáme náhodou," věří síle zápasu promotér Ondřej Novotný.

Pokud bude tento hlavní duel galavečera doplněn o další atraktivní fighty, je reálná šance, že O2 arena bude poprvé v historii vyprodaná jen na MMA. Záleží na uspořádání celé akce, ale návštěva by se mohla pohybovat okolo 18 tisíc fanoušků pod jednou střechou.

Karlos Terminátor Vémola vyřídil PrinceVideo: Sport.cz

Dvě legendy a dva národy ve sportu, který nabírá na obrátkách. Oba zápasníky spojuje více věcí - zažili úspěch, zápasili v prestižních světových organizacích, jsou populární a fanoušci je chtějí vidět nastoupit proti sobě. Takto namíchaný koktejl dává předpoklad, že o zápas bude enormní zájem. Proč je tedy nepostavit proti sobě. Dvě osobnosti se utkají tváří v tvář. Poprvé.

„O tomhle zápasu jsem nikdy nepřemýšlel, ale zřejmě to k němu směřovalo. Já a Attila jsme stejný ročník, on je největší slovenský bojovník, já jsem nejlepší český, naše životní cesta se vyvíjela podobně a na konci té cesty bude jenom jeden vítěz. Pro mě je to nejen souboj století, ale životní souboj, do kterého dám všechno, protože být králem Česka i Slovenska pro mě znamená všechno," netají velké ambice a očekávání Vémola.

Foto: OKTAGON MMA

Attila Vegh

Vémola, ten, který umí mluvit, zaujmout. Végh je tišší, ale na jeho renomé to neubírá. Teď trénuje v Thajsku. „Karel Vémola je pro mě člověk, který zpopularizoval MMA na československé scéně. Bojovník, silný a tvrdý zápasník, ke kterému mám respekt. Ale vyhraji samozřejmě já, bude to potvrzení všeho, čeho jsem v kariéře dokázal. Je to největší událost, která kdy v našem oboru byla a věřím, že do toho dáme všechno – fanoušci, promotér a samozřejmě i my bojovníci," věří slovenský zápasník v nezapomenutelný večer.

Kdo vyhraje vzájemný zápas MMA v O2 areně?
Karlos Vémola
50,1 %
Attila Végh
49,9 %
Celkem hlasovalo 790 čtenářů.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články