Hlavní obsah

Šla donaha. Tělo šampiónky pokryl jen mistrovský pás

Rio de Janeiro/Praha

Výjimečné okamžiky si vyžadují nevšední chování. Tohle si patrně řekla brazilská zápasnice MMA. Před třemi týdny Jessica Andradeová knockoutovala v kleci soupeřku Rose Namajunasovou z USA. Vítězka získala prestižní pás organizace UFC. Teď se s ním sedmadvacetiletá bojovnice vyfotila. Jenže jinak než kdykoli předtím. Tentokrát byla nahá.

Foto: Facebook: Jessica Andrade

Jessica Andradeová a její mistrovský pás organizace UFC.

Článek

Neměla na sobě nic, jen přes rameno přehodila pás šampiónky nejprestižnější MMA organizace UFC. Ten Brazilka získala, když soupeřku hodila na zem, ta nešťastně dopadla na hlavu a zápas rozhodčí ukončil.

Nečekanou fotku šampionka poslala svým fanouškům, kterých má na Facebooku a Instagramu téměř 300 tisíc.

Teď se Brazilka fotí s pásem, užívá si slávy, pozornosti, ale za pár měsíců přijde den, kdy bude muset svůj pás obhájit. Opět bude stát v kleci. „Každý očekává, že budu bojovat s Joannou Jedrzejczykovou, ale ona musí pracovat a pokusit se získat další šanci, aby mohla bojovat o pás," citoval Brazilku sever MMA Fighting.

Andradeová ví, o čem mluví. S Polkou zápasila před dvěma roky a prohrála. Poté vyhrála tři zápasy, ve čtvrtém získala pás šampionky. Polská zápasnice nemá z posledních fightů skóre, které by ji těšilo. Čtyři duely a tři porážky. „Aby měla šanci, musí porazit výborné zápasnice. Pokud získá nějaké výhry, dostane šanci bojovat se mnou," řekla Andradeová, která neřeší svoji další soupeřku. „Až mě UFC zavolá, budu připravená," dodala.

Reklama

Související témata: