Hlavní obsah

Galavečer od XFN nebude. O2 arena se ruší

Praha

Zrušeno. Promotér organizace XFN Petr Kareš ve čtvrtek oficiálně oznámil, že galavečer MMA 7. června v O2 areně nebude. Slibovaná akce, kde měli původně bojovat přední čeští a slovenští zápasníci, zmizela v propadlišti dějin. Finanční problémy, které XFN provází už několik měsíců, vyústily ve zrušení galavečeru, který ještě ve čtvrtek na facebooku sliboval v kleci Buchingera, Kincla, Muradova, Kleina, Ducára.

Foto: Sport.cz

Pás organizace XFN. Bude se o něj ještě někdy bojovat?

Článek

„Akce bude zrušena. V současné chvíli probíhají jednání, abychom fanouškům prostřednictvím společnosti Ticketportal vrátili vstupné," uvedl v prohlášení promotér Petr Kareš.

Odchody zápasníků, finanční trable, změny ve struktuře XFN. Sliby a sliby. Tohle vše stáhlo organizaci ke dnu. Hlavní tváří, která vystupovala na veřejnosti, byl promotér Petr Kareš. Podle svých slov se stal v dubnu většinovým vlastníkem, přesto nedošlo zatím ke zlepšení a akce v O2 areně nebude. V prosinci 2018 vyprodaná největší česká hala na MMA a box, o pár měsíců zrušená akce.

„Jediný, kdo může galavečer v O2 aréně vyhlásit jako zrušený, je jednatel BEST RATING pan Draslar, který ale podle svého tvrzení na funkci rezignoval a jednatelem také není. Firma je tedy bez jednatele a můj společník Jan Brčák odmítá dohodu nad jednatelem novým. Nejdříve je nutné, aby současná smlouva byla bez dalšího prodlení ukončena a nehrozilo to, že vrátíme vstupenky a druhá strana nás bude žalovat, že akci organizovat ve skutečnosti chtěla," řekl také Kareš.

Co bude dále, přežije XFN rok 2019, uspořádá ještě nějaký galavečer, dojde k uklidnění a vyřešení všech otázek a závazků? Jisté je jedno, kauzou XFN trpí samotní zápasníci a fanoušci. Ti se více zatím nedozví ani z webových stránek XFN, ty jsou mimo provoz: "Probíhá údržba systému. Děkujeme za pochopení."

"Oficiální zprávu o zrušení akce ze strany promotéra jsme dosud neobdrželi," řekla k prohlášení Petra Kareše mluvčí O2 areny Martina Kučerová.

Reklama

Související témata: