Hlavní obsah

Tohle bude maso. Utrhnou se tvrďáci ze řetězu?

Praha

Pokud proti sobě postavíte dva vysokoobrátkové typy, které jsou emočně výbušné, můžete se dočkat všeho. Navíc, když se potkají v uzavřené kleci. Tuhle třaskavou koncentraci zažijí fanoušci při sobotním galavečeru organizace OKTAGON MMA v Bratislavě při československém střetu Jana Janky a Gábora Borárose. Koktejl MMA, kde neznáte konečnou příchuť, ale jedno víte, chcete tuhle adrenalinovou bitvu vidět.

Bitva může začít. V kleci se proti sobě postaví Jan Janka a Gábor BorárosVideo: Sport.cz

 
Článek

„Moc se těším, příprava byla tvrdá, takže bude parádní show. Tohle bude MMA fight," slibuje Janka. „Podle mě to bude dost tvrdý a krvavý zápas," kontruje Boráros. Jako pozvánka na záčátek slušný. Uvidíme, který strážný anděl bude mít více práce.

Český zápasník má na kontě 8 výher a 4 porážky. Po pěti vítězstvích dvakrát prohrál, navíc v únoru 2018 předvedl zkrat, když při vážení odstrčil svého soupeře takovým stylem, že poodletěl dva metry a ustlal si. Teď se chce Janka předvést v lepším světle. Ukrotí svou vznětlivou nervovou soustavu?

„Byl to emoční kolaps, za 24 hodin jsem shodil asi 11 kilo. Byl jsem fyzicky i psychicky vyčerpaný, byl jsem zoufalý, že zápas navíc nebude. Potom přišla smršť kritiky, ale vypořádal jsem se s tím docela dobře, ponaučil jsem se. Jsem vášnivější typ člověka. Jednám a nepřemýšlím, což se projevilo v posledních dvou zápasech," okomentoval Janka minulost.

Jeho soupeř Slovák Boráros má ve statistikách 16 výher a 6 porážek. Poslední fight v listopadu 2018 s Davidem Kozmou pro zranění nedokončil a vzali si ho do parády lékaři se skalpelem.

Foto: Facebook: OKTAGON MMA

Nástup do klece, i to je show pro fanoušky a zápasníky. Užije si ji i Gábor Boráros.

„Byl jsem na operacích, byl jsem dlouho zraněný, teď se už těším na zápas. Dělali mi plastiku zadního křižního vazu, to je dost vážné zranění, zvlášť, když dělám takový tvrdý a kontaktní sport. Na zápas ale bude vše tip top," slíbil Boráros do kamery Sport.cz.

„Dva bitkaři jdou klece. On je tvrdý bojovník, má styl tvrdého bitkaře, ale já budu nachystaný, abych byl připravený do přestřelky," dodal Slovák, kterého s českým sokem jedno spojuje. Mají seběvědomí, věří svému stylu.

Zápasové menu 8. června v Bratislavě nabídne čtyřiadvacet fighterů, tito mají přivábit nejvíce fanoušků na Zimní stadion Ondreje Nepely. V oktagonu se představí také Attila Végh, Samuel Krištofič, Veronika Rodová, Makhmud Muradov i Lajoš Klein.

Reklama

Související témata: