Hlavní obsah

Konec tajností. Soupeřka pro Pudilovou v UFC byla odhalena

Praha

Tabu bylo před pár hodinami odtajněno. Jméno soupeřky zápasnice MMA Lucie Pudilové je na světě. Jediná česká zástupkyně v UFC se v kleci potká s Antoninou Ševčenkovou, a to 3. srpna v Newarku. Proti příbramské bojovnici se postaví sokyně, která v minulém utkání prohrála, předtím ale všech svých sedm bitev v oktagonu vyhrála.

Foto: Facebook: Antonina Shevchenko

Konec lenošení, příprava je v plném proudu. Lucie Pudilová bude mít 3. srpna zápas s Antoninou Ševčenkovou (na obrázku).

Článek

„Termín ani místo říct nemohu, s informací musí vyjet první UFC, ale zápas bude do dvou měsíců, více říct nemůžu. Můžu ještě prozradit, že soupeřka je postojářka," řekla Pudilová ještě před týdnem v rozhovoru pro Sport.cz.

Teď už všichni ví, že narazí Antoninu, její slavnější sestra Valentina je šampionkou v UFC. Pětadvacetiletá Pudilová bude o výhru bojovat proti soupeřce, která je o devět let starší.

Foto: Sport.cz

Trenér Ladislav Erdéliy při veřejném tréninku s Lucií Pudilovou.

Lucie Pudilová v číslech
Bilance v MMA
8 výher, 4 porážky
Zápasy v UFC
Porážka s Linou Lansbergovou
Výhra nad Ji Yeon Kim
Výhra nad Sarah Morasovou
Porážka s Irene Aldanovou
Porážka s Liz Carmoucheovou

„Chci se zlepšovat, vydržet co nejdéle a posunout se v žebříčku. Vrátit se na své místo a být více vpředu," má jasný plán česká zápasnice, před kterou se postaví těžká sokyně.

Pudilová bude chtít ukončit porážky, které si připsala v posledních dvou duelech. Naposledy v Praze v únoru s Liz Carmoucheovou.

Byla prohra Lucie Pudilové s Liz Carmoucheovou zasloužená, nebo ne? Co na to experti?Video: Sport.cz

Reklama

Související témata: