Hlavní obsah

Tahle smečka bude v Praze rozdávat a přijímat rány

Praha

Jejich život je boj, jejich vášní je rozdávat a přijímat rány. Z bitev v kleci nemají strach, cítí chvění, adrenalin, který je žene vpřed. Stav, který prožívají bojovníci MMA. I když mnohdy trpí, chtějí tuhle sportovní drogu znovu a znovu. V sobotu se předvedou na galavečeru OKTAGON MMA na pražské Štvanici. V pátek vpodvečer se všichni soupeři podívali do očí, před veřejností. Show, kde převládaly úsměvy. Zítra budou hrát jinou písníčku, přitvrdí.

Poprvé si pohlédli do očí. Tihle zápasníci MMA se pobijí na Štvanici.Video: Sport.cz

 
Článek

Můžete trénovat roky, měsíce, pak přijde ale rána, porážka před tisíci diváky. Polovina zápasníků tento stav v sobotu zažije. Celkem je na fight kartě dvanáct duelů.

Hlavní zápas bude mít Karlos Vémola, jemu se postaví Henrique da Silva, který po světě chodí s přezdívkou Frankenstein. Proti němu bude v kleci stát český Terminátor.

Vémola zápasil v UFC, tuto první ligu poznal také Viktor Pešta, ten se představí poprvé pod organizací OKTAGON MMA. Jeho soupeřem bude zkušený Američan Mike Kyle, i on poznal atmosféru UFC, za pár hodin se pobijí v Praze.

Jedenáctou výhru v řadě si bude chtít připsat Makhmud Muradov, ten poměří síly s Brazilcem Wendellem de Oliveirovou Marquesem.

Vyhecovaná show plná adrenalinu se dá očekávat od Václava Mikuláška a Milana Ďatelinky. Ti už se oťukávali před fanoušky. Před nimi do klece zamíří Miroslav Brož a Jakub Běle. Co předvede český talent Leo Brichta s brazilským nájezdníkem?

Téměř osm tisíc fanoušků bude na Štvanici zvědavo na Davida Dvořáka, kterému patří jedna z nejlepších pozic ve světových žebříčcích z českých bojovníků. V muší váze je v první padesátce. Jediným ženským duelem bude střet Kateřiny Klinderové a Evy Borodáčové. Dvě ženy, které v projektu Y prošly pětiměsíčním drilem a v sobotu se převedou premiérově v oktagonu.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.