Hlavní obsah

To byl fofr! Frajer ze supermarketu nadchl prezidenta a okamžitě získal smlouvu

Las Vegas/Praha

Jak získat na svoji stranu prezidenta, který s vámi podepíše kontrakt v nejsledovanější MMA organizaci na světě? Proveďte v kleci něco zajímavého, čím okouzlíte, vyrazíte mu dech. Takto své dva zápasy vyšperkovali bojovníci v pořadu Dana White´s Tuesday Night Contender Series. Dvě naskočená kolena v Las Vegas a šéf UFC byl nadšený.

Foto: Facebook: Aalon Cruz

Ilustrační foto: Devětadvacetiletý Aalon Cruz (vlevo) je novým zápasníkem UFC. Jeho koleno nadchlo prezidenta organizace.

Článek

Devětadvacetiletý Aalon Cruz si řekl o kontrakt takovým stylem, že Dana White, který seděl kousek od klece, byl chvíli u vytržení. Cruz šel po výhře hned k pletivu a gestem ukázal, zda s ním sepíše kontrakt. White okamžitě souhlasil a vzal Američana pod svá křídla.

Ten teď bude zápasit v UFC, přitom na zkoušku přijel jako zaměstnanec supermarketu, navíc si přivydělával hlídáním psů. Tahle životní kapitola pro něj patrně skončila.

Podobně se uvedl Aleksa Camur, který také vystřelil koleno a poté Fabia Cherenta dobil na zemi. I on si vysloužil smlouvu v UFC. Dana White měl mít dokonce hned po tomto duelu telefonát, a to v přímém přenosu. Měl mu volat Stipe Miocic, persona MMA. Šestatřicetiletý zápasník za Camura orodoval, vychvaloval svého tréninkového partnera.

Celkem se v Las Vegas odehrálo z úterý na středu pět duelů, čtyři zápasníci si vybojovali kontrakt s UFC. Šanci měl i Michal Martínek, ten ale svoji bitvu v těžké váze prohrál v prvním kole, když nestačil na Rodriga Nascimenta Ferreiru z Brazílie.

Reklama

Související témata: