Hlavní obsah

Ostuda! Zápas trval 15 sekund, poté fanoušci začali házet popcorn a pivo

Praha

Tohle nikdo nečekal. Hlavní zápas večera na galavečeru UFC v Mexiku trval pouhých patnáct sekund. Proč? Yair Rodriguez škrábl prsty Jeremymu Stephensovi do oka, ten ho poté během pětiminutové lékařské pauzy nedokázal otevřít a rozhodčí vrchol večera ukončil. Reakce fanoušků nebyla příjemná, co měli po ruce, to házeli na klec i na Američana, když odcházel do šatny a nebyl schopen pokračovat v boji.

Foto: Profimedia.cz

Po škrábnutí do oka nebyl Jeremy Stephens schopen pokračovat a hlavní zápas UFC v Mexiku byl po 15 sekundách zrušen.

Článek

Zápas skončil verdiktem – bez výsledku. Když Stephens odcházel mezi fanoušky, nebylo mu příjemně. Sice ho ochranka chránila, přesto na třiatřicetiletého Američana létal popcorn a pivo.

„Cítím smutek. Nechtěl jsem, aby se tohle stalo. On (Stephens) s tím musí žít ve své mysli – ta pochybnost. Jen on ví, jak se cítí," citoval server mmafighting.com Rodrigueze.

"Velice se omlouvám. Oba jsme na tento zápas trénovali velmi tvrdě. Cítím se opravdu špatně. Jeremy, vrať se, dáme si to ještě jednou," citoval mirror.co.uk šestadvacetiletého Mexičana, který rozvášnil fanoušky i tím, že vyskočil na klec, tím přiložil ještě více pod kotel emocí.

„Chtěl jsem lidem ukázat, že jsem tam pro ně a že jsem připraven bojovat. Opravdu jsem chtěl bojovat. Vidíte dobře oblečenou rodinu, přátelé. Všichni zaplatili hodně peněz, byl zde celý můj tým. Měl jsem za sebou nejlepší kemp, bylo to pro nás všechny těžké. Opravdu jsem chtěl bojovat," vysvětloval Rodriquez své rozpoložení.

To předvedli i naštvaní fanoušci, kteří nedokázali Stephensovi odpustit zrušený hlavní zápas večera, o který přišel jejich domácí bojovník. "Myslíš, že jsem to předstíral, brácho. Ty jsi ten, který mě škrábl do oka. Pojďme si to dát znovu za čtyři nebo pět týdnů, dva týdny, kdykoliv. Budu připraven," vzkázal po ošetření Američan.

Reklama

Související témata: