Hlavní obsah

Konečně, soupeř je na světě. Šampion jede do Ruska na Rusa

Konečně. Tři týdny před zápasem se dozvěděl David Kozma jméno svého soka pro další MMA fight pod ruskou organizací RCC. Soupeřem mu bude 18. října v Jekatěrinburgu Roman Muchamedshin, který poslední tři zápasy vyhrál. Český bojovník má vítěznou sérii o čtyři duely delší.

Foto: Facebook: David Kozma MMA Fighter

David Kozma v kleci, tohle je jeho život - MMA.

Článek

Kozma několik týdnů čekal na jméno soupeře, ale potvrzení bylo stále odkládáno, až ve čtvrtek se dozvěděl, že se mu postaví čtyřiadvacetilý Rus, který loni prohrál s Alexejem Shurkevičrm. Toho Kozma v květnu porazil.

"Taky bych znal radši soupeře dřív, ale nedá se nic dĕlat. Co jsme koukali, na youtube moc zápasů nemá, takže si ho nebudu moct pořádnĕ nastudovat. Má dost kvalitní zem. Prohrál se Shurkevičem, kterého jsem já na RCC porazil, takže věřím, že teď vyhraju taky," věří si Kozma, který je šampionem české stáje OKTAGON MMA ve velterové váze.

Kozma má v MMA kariéře 26 výher a 10 porážek, jeho soupeř si drží bilanci 7 vítězství a 2 proher.

Další galavečer RCC připravuje na 21. prosince, což může být další Kozmova zastávka v oktagonu. "Tady bych se taky mohl ukázat, ale teď se soustředím na říjen, co bude potom, to se uvidí."

Reklama

Související témata: