Hlavní obsah

Zápasník MMA s přezdívkou Traktor přišel o část prstu při sběru kukuřice. Ruka uvízla v kombajnu

Pohled, který každý nevydrží. Nikdy nevíte, co se kdy přihodí. Zápasník MMA Zoran Djodj, který má přezdívku Traktor, přišel o část prstu při sběru kukuřice, když chtěl vypnout kombajn, jenže stroj zachytil jeho ruku a neštěstí bylo na světě. Přišel o několik centimetrů malíčku na pravé ruce.

Foto: Golders/Zoran Djodj

Zoran Djodj, zápasník MMA, už bude bojovat bez části malíčku, o ten přišel při sběru kukuřice.

Článek

Podstupuje bolest při zápasech v kleci, a to už sedm let. Chorvatský bojovník teď ale narazil na poli. V tomto spojení je jeho přezdívka úsměvná. Při sběru kukuřice nedával pozor a přišel trest.

Foto: Golders/Zoran Djodj

Zoran Djodj přišel o část malíčku na pravé ruce.

Podle serveru mirror.co.uk šel jedenatřicetiletý zápasník vypnout kombajn, jenže jeho ruka uvízla ve stroji a malíček pravé ruky byl v mžiku rozdrcen. Reakce chorvatského tvrďáka? Namísto toho, aby zamířil přímo do nemocnice, ruku zavázal a šel dodělat rozdělanou práci.

Lékaři mu následně řekli, že část malíčku mu nemohou přišít. „Není to nějaké zranění, které by mě mělo bránit v zápasení. Ani jsem nepřemýšlel o odložení dalšího fightu. Jsem zvyklý na hodně bolesti z MMA, ta jsou bolestivější než toto," nechal se slyšet Djodj.

Zápasník z David Koprovnica Boxing Clubu má za sebou 25 zápasů v oktagonu - připsal si 11 výher, 13 porážek a 1 remízu. Další duel má naplánovaný už na 19. října.

Reklama

Související témata: