Hlavní obsah

Pudilová bude bojovat doma. Dám si ostrý sparingy, těší se jediná Češka se zkušenostmi z UFC

Potvrzeno. Jediná Češka, která poznala slavnou UFC, se ukáže doma. I když za zavřenými dveřmi, bez fanoušků. Lucie Pudilová bude součásti projektu organizace OKTAGON MMA Oktagon Underground, který by se měl rozjet v květnu a bude přenášen na placeném kanálu organizátorů. Pětadvacetiletá zápasnice má za sebou sedm duelů v UFC, teď se rýsuje pyramida, kde se představí české a slovenské zápasnice.

Foto: Facebook: Lucie Pudilová

Bude čas zase na zápasové tejpy. Lucie Pudilová se představí na Oktagon Underground.

Článek

Proč jste se rozhodla přihlásit do projektu Oktagon Underground?

Vzhledem k současné situaci nemůžu s nikým spárovat, zápasy nepůjdou na sherdog, je to taková exhibice, tak jsem si řekla, proč ne, dám si ostrý sparingy. Zároveň uvidím, jakou úroveň budou mít soupeřky, třeba tam poznám sparingpartnerky do budoucna.

Máte přehled o českých a slovenských soupeřkách?

Vůbec, nevím, koho tam potkám, ale těším se, že se ukážu doma. Překvapilo mě, že mě fanoušci chtějí vidět, co jsem tedy viděla na sociálních sítích.

Roky jste byla v UFC, budete favoritkou?

Počítám s tím, ale zápasy beru spíš jako exhibici, jak jsem říkala, dáme si ostrý sparingy. Teď s nikým nemůžu pořádně trénovat, což není ideální.

Máte upravený trénink k vzhledem k připravovanému projektu?

Ne, jedu si tréninky, který teď můžu, jedu silovku, chodím běhat. V těchto podmínkách se nejde nijak extra připravovat. Zápasy by měly začít patrně v květnu, ale tohle se může posunout vzhledem k pandemii.

Řešíte situaci ohledně vašeho dalšího MMA kontraktu?

Jak se svět před pár týdny zastavil, tak se vše utnulo. Až bude vše v pořádku, vrátíme se k jednáním. Byli jsme před podepsáním smlouvy v zahraničí, ale kvůli koronaviru vše padlo.

Reklama

Související témata: