Hlavní obsah

Neskutečné! Zápasník MMA přišel o prst. Hledala ho celá aréna

Během čtvrtečního zápasu MMA mezi Chetagem Plievem a Devinem Goodalem došlo k nepříjemnému zranění. Kanadský bojovník s ruskými kořeny ve druhém kole přišel o část prstu a rozhodčí musel zápas ukončit. Prst dokonce v jednu chvíli hledala celá aréna ve Philadelphii. Kanadský zápasník s přezdívkou Terminátor, by se měl podrobit dalším vyšetřením.

Foto: @9NewsSyd, Twitter

Zranění ruky zapásnika Chetaga Plieva během MMA zápasu ve Philadelphii.

Článek

Bývalý olympionik v zápase řecko-římském, který se snaží prosadit v MMA, Chetag Pliev si při souboji s Američanem Goodalem během večera Cage Fury Fighting Championship utrhl šlachu a jeho prst zůstal uvězněný v rukavici. Zápas byl po druhém kole, když rozhodčí zjistil, co se stalo, promptně ukončen.

Několik minut se zápasníkův prst pohřešoval. Nejdříve ho hledali přímo v kleci, a poté organizátor Rob Haydak požádal diváky o pomoc s nalezením. Nakonec se část prstu nacházela přímo v rukavici Plieva.

Podle "kanadského terminátora" došlo k vykloubení prsteníčku už v prvním kole. "Ve druhém kole mi jednou rukou chytil rukavici a držel ji," vyprávěl Pliev.

"Cítil jsem, jak mi prst praskl, když mi Goodale držel rukavici. Pokračovali jsme v zápase. Když bylo druhé kolo u konce, tak jsem viděl, jak mi kouká z prstu kost. Nechtěl jsem to vzdát, protože jsem měl pocit, že bych ho mohl porazit. Ale mého zranění si všiml doktor a zápas musel být ukončen," okomentoval kanadský fighter.

Zápasník byl převezen do nemocnice, kde se podrobil zdravotnímu vyšetření. Podle doktora si utrhl 50 % šlachy v prstu a budou ho čekat další kontroly.

Foto: @shakir_essa, Twitter

Bývalý kanadský olympionik v zápase řecko-římském Chetag Pliev.

Za vítěze byl prohlášen jeho protivník Devin Goodale. Pliev hodlá podat protest za porušení pravidel při držení rukavice během zápasu.

Reklama

Související témata: