Hlavní obsah

Během drsné Tour je čas i na legrácky. Tohle Sagan provedl kolegovi, který ho parodoval

Tour de France je tvrdý a náročný závod. Ale i během takto obtížné výzvy zažívají její účastníci spoustu legrace - zejména tehdy, je-li přítomen známý vtipálek a šoumen, slovenská cyklistická hvězda Peter Sagan.

Foto: Christophe Ena, ČTK/AP

Slovenský cyklista Peter Sagan je známý svým smyslem pro humor.

Článek

Slovák nedávno bavil sociální sítě videem, na kterém podepisuje svoji knihu fanouškovi za jízdy přímo během jedné z etap Tour. Teď je středem pozornosti znovu. Ukazuje se ale, že není jediný, kdo má v týmu BORA - hansgrohe smysl pro humor.

Na Twitteru se totiž objevilo video, na kterém je Sagan spolu se svými týmovými kolegy. Jeden z nich, Daniel Oss, v něm napodobuje specifický přízvuk Petera Sagana, který slovenská hvězda má, když hovoří anglicky.

Není to poprvé, co si Ital ze svého kolegy dělá legraci tím, že ho paroduje. Tentokrát se ale Slovák ozval - jednoduše popadl první věc, kterou měl po ruce, a nejspíš v legraci jí mrštil po Ossovi.

Příliš dobrou mušku sice neměl, ale podle všeho v jeho týmu panuje i před závěrečnými etapami Tour dobrá nálada.

Sagan po čtvrtku stále drží zelený trikot, celkovému pořadí nadále prozatím vévodí Francouz Alaphilippe. Roman Kreuziger je na patnácté příčce, ztrácí sedmnáct minut.

Reklama