Hlavní obsah

Není jen talentovaný cyklista. Alaphilippe se fotil se lvy a předvedl své hudební vlohy

Paříž/Praha

Nevyhrál, ale v nejslavnějším cyklistickém závodě žlutý trikot oblékal dva týdny. Nejvýše umístěný cyklista z týmu Deceuninck - Quick-Step v rámci letošní Tour de France za každý den strávený ve žlutém trikotu dostal jednoho plyšového lva, celkem jich tedy obdržel čtrnáct. A navíc ukázal, že nemá talent jen pro cyklistiku. Na večírku po Tour se pochlubil i svým hudebním uměním.

Foto: Instagram: Deceuninck - Quick-Step Team

Julian Alaphilippe se svými plyšovými lvy. Má jich celkem čtrnáct - přesně tolik dní strávil ve žlutém trikotu.

Článek

Dlouho vedl, nakonec se ale musel spokojit s pátým místem. Loulou, jak mu přezdívají, ale po Tour de France dobrou náladu viditelně neztratil. Naopak. Poté, co se vyfotil se všemi získanými lvy, ukázal, že v něm nedřímá talent jen pro cyklistiku, ale i pro hudbu.

Během týmového večírku po Tour, kde byli kromě parťáků z Deceuninck - Quick-Step i sponzoři týmu, si totiž Alaphilippe před zraky všech přítomných sedl za bicí a blýskl se parádním představením.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Rock’n’roll baby 💥 @alafpolak a man of unlimited talents 🙌🏼 #TDF2019 #TheWolfpack

Příspěvek sdílený Deceuninck - Quick-Step Team (@deceuninck_quickstepteam),Čec 29, 2019 v 4:46 PDT

Video svého závodníka pak na svůj Instagram umístila sama stáj a o skvělých hudebních dovednostech francouzského cyklisty se tak mohou přesvědčit na vlastní oči a uši i fanoušci.

Reklama