Hlavní obsah

Nažhavený na časovku? Chlubil se hrudníkem a zval dívku na rande

Pořádně nažhavený byl belgický cyklista Victor Campanaerts před startem časovky na slavném Giro d'Italia. Ale nikoliv na závodění. Krátce před startem odhalil nápis na hrudníku, kterým zval dívku jménem Carlien na rande. Hříšné myšlenky jej nejspíš řádně svazovaly. Že by totiž Belgičan rozbalil na trati, o tom se asi moc mluvit nedá. Skončil na 182. místě ze 190 startujících.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Belgický cyklista Victor Campanaerts pozval dívku svých snů na rande před startem časovky na GiruVideo: sntv

 
Článek

Do startu časovky mu zbývalo pár vteřin, v hlavě tam měl mít jedinou věc, maximální výkon. Belgičan Victor Campanaerts to ale na startovním roštu rozbalil po svém. Rozepnul si dres a celý rozesmátý se pochlubil nápisem, který mu zdobil hrudník. „Carlien, rande?" svítilo mu na hrudníku. Toho si televizní kamery prostě musely všimnout...

Pak se sice Belgičan stihl zahalit a vyrazil na trať. Na co v tu chvíli myslel, to je podle dosaženého času nejspíš zřejmé. Jen osm soupeřů předvedlo horší výkon. Ani to ale Campanaertsovi nezabránilo v tom, aby i v závěru ukázal fanouškům a především dívce svých snů hrudník, kde stálo, co je jeho největším přáním - tedy jít na rande s Carlien.

Zda bude přání závodníka vyslyšeno, není známo. Pokud ale bude s netradiční nabídkou Carlien souhlasit, bude Belgičan alespoň sám pro sebe vítězem.

Reklama