Hlavní obsah

Jordan motivuje golfisty

Den před startem Presidents Cupu přinášíme aktuální informace ze zákulisí utkání hraného v Harding Parku v San Francisku.

Článek

FAKTOR JORDAN. Neoficiální asistent amerického kapitána Michael Jordan dává o sobě znát od prvních tréninků, které bývalý basketbalista absolvoval s holemi v rukou – ač jeho drajvy létaly všelijak, zadařilo se pár patů a s nimi přišly i finanční výhry z obvyklých sázek.

Jordana doprovázeli na úvod kapitán Fred Couples a Sean O´Hair, Hunter Mahan a Lucas Glover. „Michael byl u každého utkání Ryder Cupu a Presidents Cupu, které jsem hrál. Golf je jeho vášeň a tím, co prožil v basketbale, nás může inspirovat,“ řekl Couples.

Jordan se přátelí s Tigerem Woodsem a hraje golf asi 300 dní v roce.

SINGH VĚŘÍ PŘEKVAPENÍ. Ač má Mezinárodní tým ze sedmi utkání Presidents Cupu jediné vítězství a jednu remízu, jeho lídr Vijay Singh věří v překvapení. „Američanům se dařilo ve FedEx Cupu, mají víc vítězství na PGA Tour a jsou na tom lépe ve světovém žebříčku, ale my nemáme špatný tým,“ prohlásil Singh, zatímco Američan Kenny Perry téměř povzbuzuje soupeře: „O nás se v Ryder Cupu říkalo, že musíme začít vyhrávat, aby se soutěži vrátil náboj, což se nám loni povedlo. Teď je ve stejné stiuaci Mezinárodní tým v Presidents Cupu.“

PROČ SE ROZEŠLI? Důvod rozchodu kapitána Mezinárodního týmu Grega Normana s bývalou tenistkou Chris Evert (na snímku) po 15 měsících manželství poodhalil Daily Mail.

Podle Normanovy první ženy Laury byly příčinou jejich děti, 26letá Morgan-Leigh a 23letý Gregory, kteří Evert „vůbec neměly rádi.“

Normanův krajan a člen Mezinárodního týmu Robert Allenby nepovažuje věc vzhledem k utkání za problém. „Znám Grega. Bude se soustředit na sto deset procent,“ řekl Allenby.

Reklama