Hlavní obsah

Už žádné zlomeniny na Mauriciu

Na ostrově Mauricius začala sezóna European Senior Tour 2010. Golf přiletěla hrát většina elity, kterou jsme viděli letos v září na Roztěži.

Článek

Turnaj 72 hráčů vede po 1. kole Angličan Glen Ralph, který na Casa Serena Open skončil druhý. Na úvod Mauritius Commercial Bank Open zahrál 67 ran, 5 pod par.

O druhé místo se dělí jeho krajan Peter Mitchell, vítěz z Roztěže, s Američanem Dougem Johnsonem, rovněž účastníkem českého turnaje (oba 68) - jsou to kamarádi a před triumfem na Casa Serena Open dostal Mitchell patovací tipy právě od Johnsona, který nyní na Mauriciu zahrál jen 20 patů.

Na děleném čtvrtém místě je s 69 údery mj. David Frost, Jihoafričan, který se v srpnu v Čeladné rozloučil se svým působením na European Tour a nyní debutuje mezi seniory.

Ralph si před třemi lety právě na pohádkovém ostrově v Indickém oceánu přivodil těžkou zlomeninu kotníku, kvůli níž nemohl hrát golf čtrnáct měsíců, než se v letošním roce ke hře vrátil. Po zranění musel Ralph předělat golfový švih - a výsledkem bylo letošní vítězství na Scottish Open, úspěch na Roztěži a konečné čtvrté místo v Order of Merit.

O 32. místo se po kole za 74 úderů dělí mj. Sam Torrance, vítěz letošního Order of Merit. Ještě o dvě rány víc zahrál Costantino Rocca.

Reklama

Související témata: