Hlavní obsah

Americký tým pro Ryder Cup doplnili Fowler, Holmes a Kuchar

Divoké karty pro účast v americkém týmu pro golfový Ryder Cup dostali Rickie Fowler, J.B. Holmes a Matt Kuchar. Ještě jednu kartu si kapitán Davis Love nechal volnou a udělí ji až 25. září po turnaji v Atlantě, kterým vyvrcholí sezona PGA Tour.

Foto: Brian Spurlock, Reuters

Americký golfista J.B. Holmes.

Článek

Ve výběru USA zatím figurují takřka výhradně hráči, kteří již mají s prestižním duelem proti týmu Evropy zkušenosti. Jediným nováčkem je Brooks Koepka. Automatickou účast v Ryder Cupu si vedle něj zajistili rovněž Dustin Johnson, Jordan Spieth, Phil Mickelson, Patrick Reed, Jimmy Walker, Brandt Snedeker a Zach Johnson.

Ryder Cup bude od 30. září do 2. října hostit golfový klub Hazeltine v americké Chasce a domácí tým se bude snažit přerušit evropskou nadvládu z předchozích tří ročníků.

Evropští golfisté zaútočí na čtvrtý triumf v řadě a jedenáctý celkově hned s šesti nováčky. Premiéru v soutěži si pod vedením kapitána Darrena Clarkea odbudou Belgičan Thomas Pieters, Angličané Danny Willett, Chris Wood, Andy Sullivan a Matt Fitzpatrick a Španěl Rafael Cabrera-Bello.

Na předloňském triumfu se podíleli další členové týmu Angličané Justin Rose a Lee Westwood, Němec Martin Kaymer, Rory McIlroy ze Severního Irska, Švéd Henrik Stenson a Španěl Sergio García.

Reklama