Hlavní obsah

Publikum se bavilo. Zvědavá veverka zamotala hvězdě hlavu

Akron

Chvíle soustředění. A vše bylo v háji. Zvědavý tvor nečekaně vyrušil jednu z golfových hvězd při PGA Tour Bridgestone Invitational. Publikum se bavilo, Jason Day zase až tak rozradostněný nebyl. V prvním kole byl poněkud vyrušen. Na turnaji v Akronu v Ohiu byl zprvu až třiatřicátý, pak si polepšil, ale na vítězného Japonce Hidekiho Macujamu a další esa to nestačilo.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Jason Day a zvědavá veverka na golfuVideo: sntv

 
Článek

Devětadvacetiletý Australan toho v golfovém terénu zažil už hodně. Je i desetinásobným vítězem na turnajích PGA Tour, je sedmým hráčem aktuálního žebříčku. Ale v Akronu se mu nedařilo podle představ. A do toho ještě ta zpropadená chlupatá potvora.

Zaměřoval, zaměřoval, ale šustění za zády ho přimělo akci přerušit. Veverka projevila nemalou zvědavost, cože se to odehrává v jejím rajónu. Hemžení ji neodradilo, aby se odkudsi z korun stromů vydala na veřejnou scénu.

Ale možná to pro golfisty bylo o něco lepší než krokodýl, který občas navštíví dění při turnajích na Floridě či v jiných tropických destinacích.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.