Hlavní obsah

Ledecká nemohla dospat! Má vlastní panenku Ester a pět kilo čokolády

Praha

Sponzorské kontrakty přinášejí Ester Ledecké vedle přísunu financí potřebných pro přípravu a fungování týmu i benefity v podobě zajímavých naturálií. A tak na tiskové konferenci, kde své nové partnery prezentovala, dostala panenku se svou podobiznou i pětikilovou čokoládu. Jakou jí udělaly radost, je vidět i na následujícím videu.

Splněný dětský sen. Ester Ledecká má svoji panenku BarbieVideo: Sport.cz

 
Článek

Když si jako řada malých dívek hrála s barbínami, ani ve snu ji nenapadlo, že jedna bude vyrobena podle ní. Výrobce světoznámých panenek ale v rámci projektu na podporu dívek, které si chtějí plnit své sny, nachystal i edici výrazných osobností. A jednou z nich je právě Ledecká, která tak převzala unikátní a neprodejnou panenku ve své závodní kombinéze.

„Už jsem nemohla dospat, až si s ní budu moct hrát,“ jásala snowboardistka a lyžařka, u níž v mládí v pokojíčku postupně před panenkami dostali pod vlivem staršího bratra přednost postavičky komiksových superhrdinů.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Snowboardistka a lyžařka Ester Ledecká představila nové partnery.

Vlastimil Vacek

Od nové sezóny se navíc dostala do týmu lyžařských hvězd Milka Ski Stars, v němž v minulosti jezdila i Šárka Strachová. Ledecká se tak může těšit i na přísun své oblíbené čokolády včetně té obří, kterou si převzala.

„Za odpoledne bude pryč,“ vtipkovala. „Dám ji Olsenovi (servisman a kouč Kouřil) do auta, bude nadšenej, má tam málo věcí… A postupně ji budeme jíst,“ plánovala.

Reklama

Související témata: