Hlavní obsah

Budu strašně krásná, uklidňuje se potlučená Ledecká před zrcadlem

Poněkud zachmuřeně se prohlížela po Velikonocích. Ne, žádné vrbové proutky nezanechaly podle všeho drsnější stopy na těle Ester Ledecké, která se i během svátků věnovala přípravě na sněhu i mimo něj, jak ukazuje na sítích. Ale šrámy si v zrcadle okukovat mohla a nebyla to žádná velikonoční pohodička, jak naznačuje její výraz ve tváři.

Foto: Ivana Roháčková

Ester Ledecká na archivním snímku.

Článek

„Je to ještě pomlázka, nebo už pojistná událost? Jak jste, holky, dopadly po včerejší koledě?" psala s nadhledem po svátcích jara Ledecká a připomněla, že slavila prací na sněhu. A bolestivě. Na rozdíl od jiných dívek však neutrpěla šrám od pomlázky, ale naložila si vlastně sama, jak přiznává u fotografie, na níž se tváří tak, jak to zpravidla k vidění nebývá.

„Takhle vypadám po trénincích v bránách (vlastně každej druhej den). Jediný, co mě uklidňuje, je, že budu zřejmě hodně zdravá a strašně krásná, když se i mimo Velikonoční pondělí takhle šikovně o ty tyče cestou z kopce vypráskám," zadoufala, že v jejím případě bude platit, že těsně (po)velikonoční výplata je všeobecně prospěšná.

Rozhodně ani během jarní přípravy neztrácí dobrou náladu. „Bodyguard Méďa mě vytáhl na trénink skluzu. Sám piloval předozadní rovnováhu. Přistihl nás ale trenér a náš odpolední trénink pro vás zdokumentoval," napsala též na facebook v dalším příspěvku. Tentokrát z dětského hřiště.

Reklama

Související témata: