Hlavní obsah

Šla jsem do podrobností, snad mi rodina odpustí, doufá lyžařská kráska, o které byl natočen dokument

Úsměv i dojetí doprovázely Lindsey Vonnovou na premiéře dokumentu o její poslední sezoně v kariéře, který natočila společnost HBO. Bývalá lyžařská hvězda se při této příležitosti sešla s celou svou rodinou a rozpovídala se nejen o filmu, ale také o svých plánech.

Foto: Sport.cz

Lindsey Vonnová při premiéře dokumentu.

Článek

Je nejúspěšnější lyžařkou všech dob. Vyhrála dvaaosmdesát závodů Světového poháru, stala se olympijskou vítězkou i dvojnásobnou světovou šampionkou a získala čtyři křišťálové velké glóbusy. Není tedy divu, že společnost HBO se o ní rozhodla natočit dokument, který nazvala Lindsey Vonnová: Poslední sezona. V televizi ho bylo možné poprvé vidět v úterý.

V Hollywoodu měl film premiéru před několika dny a bývalá lyžařka se na ní po delší době setkala s celou svou rodinou. „Moje rodina, mých všech pět sourozenců a rodiče, kteří jsou rozvedení, se takhle často nesetká. Mít je všechny na stejném místě ve stejnou dobu pro mě hodně znamená,“ prohlásila americká hvězda na webu latimes.com.

„Chtěla jsem, aby tu byli, abych jim mohla poděkovat za všechno, co pro mě udělali,“ vysvětlovala s tím, že dokument není jen o její poslední sezoně, ale také dětství a vztahu s otcem, který jí k lyžování přivedl, avšak roky s ním poté nemluvila. „To, že je můj otec tady, pro mě hodně znamená, protože on má velký podíl na tom, kam až jsem to dotáhla,“ vysvětlovala Vonnová dál.

Během premiéry také poprvé uviděla rozhovor s otcem, který ji dojal. „Když říkal, jak byl na mě pyšný, bylo to hodně emotivní,“ přiznala s tím, že v dokumentu také prozradila hodně osobních věcí. „Šla jsem do mnoha podrobností, víc něž jsem asi měla, doufám, že mi to rodina odpustí,“ přála si fenomenální sjezdařka.

Na život po pověšení lyží na hřebík si už pomalu zvykla a teď se těší na další události. Nedávno se zasnoubila se svým přítelem, hokejistou P.K. Subbanem. „Mám takové štěstí, že mám P.K. Subbana. Můžu se o něj opřít. Má mě rád takovou, jaká jsem. Těším se, až budu jeho manželkou a založíme rodinu,“ dodala Vonnová.

Reklama

Související témata: