Hlavní obsah

Jde to i bez kalhot. Sexy hvězda je hitem internetu, fanoušci se dobře baví

Beverly Hills/Praha

Je sexy, krásná, a ještě k tomu vtipná. Lyžařská hvězda Lindsey Vonnová pobláznila fanoušky a její poslední příspěvek na sociálních sítích je doslova hitem internetu. Američanka tam fanoušky baví tím, jak lze fungovat v době pandemie koronaviru doma a pracovat na home office. S úsměvem ukazuje, že pracovat lze i dole bez. Tedy přesněji řečeno bez kalhot, více toho zveřejněné video neodhaluje.

Foto: Sport.cz

Bývalá americká sjezdařka Lindsey Vonnová v plavkách při focení pro magazín Sports Illustrated.

Článek
Fotogalerie

Umí se bavit životem. Krásná Američanka, hvězda lyžařských svahů a partnerka hvězdy NHL P.K. Subbana to na internetu zase pořádně rozjela. Nikdy se přitom nebála odhalit a ukázat krásné tělo, jako třeba při focení plavek pro Sport Illustrated.

Teď s vtipem reagovala na současnou situaci, kdy v době pandemie koronaviru musí řada lidí pracovat z domova. Pětatřicetiletá blondýna předvedla fanouškům video se scénkou ze své domácí kanceláře, kde telefonuje potenciálnímu klientovi kvůli obchodní nabídce. Jakmile telefon ukončí, vstane ze židle a odkráčí z místnosti. Bez kalhot, ale zato v růžových pantoflích.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

No pants required for Zoom meetings 💃🏼

Příspěvek sdílený L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn),Dub 27, 2020 v 10:36 PDT

Video je hitem a vidělo ho už skoro tři sta tisíc lidí. „Pro pracovní schůzky teď ani není třeba mít kalhoty," směje se bývalá lyžařská hvězda. A fanoušci jí v drtivé většině dávají se smíchem zapravdu a oceňují vtipnou scénku.

Vonnová si krátí čas během pandemie v novém domě v Beverly Hills v Kalifornii. Co vymyslí mistryně světa a olympijská vítězka příště?

Reklama

Související témata: