Hlavní obsah

Soupeřka Ledecké si užila chvilku slávy a hned ji ztrestali

V koronavirové vánici se rozplynul konec lyžařské sezony, závěrečné díly jednotlivých seriálů v březnu vzaly za své, s odstupem teď dochází na oficiality, kterých se dočkala i Federica Brignoneová, jedna z velkých soupeřek Ester Ledecké. Tři křišťálové trofeje nakonec brala v téhle sezoně Italka, s odstupem si mohla dopřát i tradiční focení na sněhu, ale hned poté ji čekal zlověstný pohled na stěrače, za nimiž byly výzvy k zaplacení pokuty.

Foto: Sport.cz

Federica Brignoneová

Článek

Žádné velké vyhlašování se letos nestihlo. S odstupem času s týmem fotografů a televizním štábem vyrazila italská lyžařka alespoň na tradiční představení s trofejemi na sněhu, který mezitím už z běžných sjezdovek zmizel, a tak se muselo do výšin.

K fotografování byl vybrán malebný koutek planety pod Mont Blancem – Val Ferret a tamní stále ještě zapadlá sjezdovka či golfové hřiště. Všechno šlo velmi hladce a uvolněně, italská sjezdařka se mohla před objektivy těšit z vytoužených trofejí. Vzala i své blízké – matku a bratra. Chtěla se se svými blízkými podělit o pěkné okamžiky.

Italské sjezdovky jsou ovšem kvůli koronaviru zavřeny, vstup na ně je zapovězen. Sníh za bariérou tak byl bez povolení nepřístupný a strážci pořádku byli rychlí a v době fotografování přikvačili podle italských médií s poněkud dražšími ´parkovacími´ lístky.

Na patřičné povolení pro narychlo svolané focení a natáčení se v období koronavirového chaosu poněkud pozapomnělo.

„Není odvolání, ale vyzývám starostu Courmayeru, aby přidělil těch 300 eur na činnost lyžařského klubu," vzkázal jeden z účastníků akce šéfovi lyžařského centra.

Reklama

Související témata: