Hlavní obsah

Lyžařská kráska svlékla kombinézu. Hvězdná Vonnová se nechala vyfotit nahá

Praha

Na lyžařských svazích sbírá jeden úspěch za druhým. Vlastní zlato z olympijských her ve Vancouveru, dvakrát triumfovala na mistrovství světa a čtyřikrát ovládla Světový pohár. Američanka Lindsey Vonnová však není jen výborná sjezdařka, ale také půvabná žena, která se nestydí ukázat své vysportované tělo. Ostatně přesvědčte se sami...

Foto: Profimedia.cz

Americká lyžařka Lindsey Vonnová.

Článek
Fotogalerie

Na začátku roku pózovala ve vlnách Karibiku před objektivem fotografa pro legendární plavkové vydání magazínu Sports Illustrated. Jednatřicetiletá blondýna zcela svlékla oblečení, byť nejintimnější místa byla zakrytá díky bodypaintingu. Snímky, na nichž se nechala zvěčnit i dánská tenistka Caroline Wozniacká a americká profesionální bojovnice MMA Ronda Rouseyová, se tehdy velmi povedly.

A nebylo všem dnům konec. Uběhlo jen půl roku a mužská část fanoušků se může kochat znovu. Tentokrát Američanka odhalila svou krásnou a vytvarovanou postavu v rámci propagace své fitness příručky s názvem "Síla je nová krása", která obsahuje spoustu rad, jak vyzdvihnout svou přirozenou krásu, jak zdravě jíst a jak být neustále při síle.

"Jde o ideálního průvodce, jenž vám ukáže, jak žít život naplno," citoval deník Mirror bývalou přítelkyni golfisty Tigera Woodse, jež musela loňskou sezónu předčasně ukončit kvůli zranění.

Reklama

Související témata: