Hlavní obsah

Vonnová na sociální síti šokovala fanoušky! A chystá bleskový comeback

Americká lyžařská hvězda Lindsey Vonnová rozhodně není panenka z porcelánu, vinou zranění si v kariéře už vytrpěla bolesti ažaž. Na Instagramu připravila svým fanoušků šok poté, co vystavila nejprve rentgenový snímek a poté i fotografii operované pravé pažní kosti, kterou si zlomila minulý týden při tréninku superobřího slalomu v Copper Mountain v Coloradu.

Foto: Profimedia.cz

Lindsey Vonnová s glóbem pro celkovou vítězku SP ve sjezdu v sezóně 2015/2016.

Článek

„To je ale jizva... Ale co, lepší na ruce než na noze," okomentovala svůj stav dvaatřicetiletá závodnice.

 

Yup, that's gonna leave a mark 🙈😔... on the bright side it's better to have that on my arm than my leg... #scars

Fotka zveřejněná uživatelem Lindsey Vonn (@lindseyvonn),Lis 13, 2016 v 12:27 PST

Královna bílých svahů se přitom chystala na návrat po únorové zlomenině nohy, předtím dlouhé měsíce laborovala s kolenem. Teď ji čeká ve Vailu další rekonvalescence, ale Vonnová své příznivce ujistila, že pauza by neměla být dlouhá. Svoje slova podpořila dalším snímkem, na němž je pouhé tři dny po chirurgickém zákroku znovu v posilovně!

„Tohle zranění není žádná legrace, v ruce máte šrouby a kovové destičky. Ale jak Lindsey znám, bolest sama o sobě ji nezastaví," komentovala další zdravotní patálie Vonnové krajanka a vedoucí žena průběžného pořadí Světového poháru Mikaela Shiffrinová.

Na startu znovu už v Lake Louise?

Vonnová má zlatou medaili z olympiády ve Vancouveru ve sjezdu, šest medailí z mistrovství světa včetně dvou zlatých a čtyři velké křišťálové glóby pro vítězku Světového poháru. Dohromady získala křišťálových glóbů rekordních dvacet. V zámoří už se spekuluje o tom, že na další úspěchy by mohla zaútočit už 2. prosince v oblíbeném Lake Louise, kde začíná sezóna specialistkám na rychlostní disciplíny.

„Proč ne? Osobně se domnívám, že se Lindsey v Lake Louise objeví. A postaví se na start," prorokuje Shiffrinová.

Rozhodující slovo však pochopitelně budou mít ošetřující lékaři.

Reklama

Související témata: