Hlavní obsah

Hackeři ukradli nahé snímky Woodse s Vonnovou. Za tohle musí přijít trest, zuří kráska

Tohle se nemělo stát! Z toho bude ještě někomu pořádně horko. Hackeři se před pár dny nabourali do mobilního telefonu půvabné americké lyžařky Lindsey Vonnové a ukradli její nahé snímky, stejně jako hanbaté fotky jejího tehdejšího partnera - golfisty Tigera Woodse. Krásná lyžařka teď vyhrožuje soudy a to nejen hackerům, ale i webu, který drsné erotické fotografie zveřejnil. Nic na tom nemění, že už snímky zmíněný web smazal.

Foto: Sport.cz

Americká lyžařka Lindsey Vonnová v posilovně. Hackeři, kteří ukradli hanbaté fotky slavné lyžařky, by si měli dávat pozor, aby je kráska nedostala do péče...

Článek

Pobouření a vztek lomcoval známou lyžařkou, když zjistila, že se jí do telefonu nabourali hackeři a ukradli jí hodně důvěrné snímky, které neměl nikdo jiný vidět. Fotografie obsahovaly nahé selfie, která si Woods posílal s Vonnovou v době, kdy tvořili hvězdný pár.

Advokát Andrew Brettler již oznámil, že chce trestní postih hackerů, které by měla stíhat policie. Pokud je tedy vypátrá. „Hackeři, kteří jsou zodpovědní za toto opovrženíhodné narušení soukromí, by měli být stíháni a webové stránky, které zveřejňují ukradené fotografie a videa, by měly být také zodpovědné, protože poskytují platformě těchto lidí možnost, aby ukázali, co dovedou získat," uvedl Brettler.

Vonnová podle dostupných informací běsnila, když zjistila, co se dostalo na veřejnost. Fotky, které podle médií byly na hranici pornografie, viděly tisíce lidí. „Je to odporná a opovrženíhodná invaze do soukromí, když někdo ukradne soukromé fotky a pak je někdo další publikuje. Lindsey přijme veškeré nezbytné a vhodné právní kroky k ochraně a prosazování svých práv a zájmů," pokračoval v prohlášení právník.

„Věří, že osoby odpovědné za hacking soukromých fotek, jakož i internetové stránky, které povzbuzují toto odporné chování, by měly být v souladu s právem stíhány v plném rozsahu."

Reklama

Související témata: