Hlavní obsah

Lyžařka Ledecká je v polovině kombinačního závodu SP na 32. místě

Svatý Mořic

Česká reprezentantka Ester Ledecká figuruje ve Svatém Mořici po úvodním slalomu na 32. místě kombinačního závodu a ve Světovém poháru v alpském lyžování útočí na další body. Před superobřím slalomem, který je na programu od 13:00, ztrácí na průběžně vedoucí Američanku Mikaelu Shiffrinovou 4,66 sekundy.

Foto: Zdeněk Sluka

Ester Ledecká figuruje ve Svatém Mořici po úvodním slalomu na 32. místě kombinačního závodu

Článek

Dvaadvacetiletou dvojnásobnou mistryni světa ve snowboardingu, jež už v této sezoně získala mezi lyžařkami 56 bodů za třinácté a sedmé místo ve sjezdu, dělí od bodované třicítky sedm desetin sekundy. V lyžování se Ledecká specializuje na rychlostní disciplíny.

Za suverénní Shiffrinovou zatím drží místa na stupních vítězů Švýcarky Wendy Holdenerová, která ztrácí 39 setin, a Michelle Gisinová. Ta po slalomu zaostává už o 1,21 sekundy, čtvrtá Slovenka Petra Vlhová je o dalších osm setin zpět.

Ve Švýcarsku měly lyžařky původně nejprve absolvovat superobří slalom a až poté slalom, kvůli nepříznivému počasí ale organizátoři pořadí změnili. Hustá mlha a silný vítr v horních pasážích výrazně zkomplikovaly viditelnost a podmínky nebyly pro rychlostní disciplínu bezpečné.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články