Hlavní obsah

Hvězda rozplakala fanynku. Co se stalo?

Slzy štěstí a nejspíš také splněný sen. Basketbalová fanynka nemohla uvěřit tomu, co se stalo během utkání NBA mezi Golden State a Indianou. Dostala totiž dárek od největší hvězdy Warriors Stephena Curryho. Když ji známý basketbalista navíc objal, fanynka se dojetím rozbrečela.

Foto: Brian Spurlock, Reuters

Hvězdný basketbalista Golden State Warriors Stephen Curry (30).

Článek

O tom, že je Stephen Curry vynikající basketbalista, nejspíš nikdo na světě nepochybuje. Potvrdil to v NBA i na palubovce Indiany, kde jen za první půli zaznamenal 23 bodů a byl nakonec i nejlepším střelcem Golden State s celkově 26 nastřílenými body

Hvězda ale ukázala, že má i dobré srdce. Maskovaný s ručníkem na hlavě se Curry rozhodl překvapit a také odměnit za přízeň jednu z fanynek Warriors. Nejprve fixou podepsal své zápasové obutí, autogram vykouzlil poctivě na obě boty a pak se vydal napříč palubovkou.

Dokráčel k mladé slečně a předal jí dárek. Ta se rozplakala štěstím a objímala se radostí s kamarádkou. V náručí ale pořád tiskla botky, které z ní udělaly hvězdu. Na tuhle chvíli nejspíš nikdy v životě nezapomene.

Reklama

Související témata: