Hlavní obsah

Dojemné video. Basketbalista obrečel nominaci do All-Star Game

Minnesota/Praha

Měří přes dva metry. Ale slzy udržet nedokázal! Internetem koluje emotivní video s bezprostřední reakcí centra Minnesoty Timberwolves Karla-Anthonyho Townse na letošní nominaci utkání hvězd NBA. Zveřejnění soupisky zastihlo basketbalistu během návštěvy kina. Poté, co třiadvacetiletý hráč spatří na displeji telefonu své jméno, upustí přístroj a propukne v nezastavitelný pláč.

Foto: Rick Bowmer, ČTK/AP

Karl-Anthony Towns se podruhé v kariéře probojoval do All-Star Game.

Článek

Pro Townse je to druhá nominace do All-Star Game během jeho kariéry. Jednička draftu z roku 2015 si exhibiční zápas zahrála i v minulém roce. Vzhledem k tomu, že ho letošní přenos k výběru hráčů zastihl v kině, mohl tak radostnou novinu oslavit se svou rodinou.

Towns je jedním z nejlepších centrů soutěže a drží výtečné statistiky 22,6 bodu a 12,1 doskoku na zápas. Totéž platí i o trojkách 1,7 a blocích 1,9 na utkání. Vzhledem k tomu, že vysoký centr zažívá skvělou sezonu a svůj tým táhne do play off, zdá se být jeho nominace oprávněná.

V emotivním projevu přímo v sále kina pak Towns nezapomněl vyjádřit úctu spoluhráčům z týmu Minnesota Timberwolves, za který v NBA nastupuje. Utkání hvězd se bude konat 15. až 17. února v Charlotte v Severní Karolíně.

Reklama