Hlavní obsah

Borec z NBA! Celý od krve a se zlomeným nosem, přesto se do zápasu vrátil. A hned zazářil

NBA má nového hrdinu. Je jím Torrey Craig, který v utkání mezi Denverem Nuggets a Portlandem Trail Brazers utrpěl ve druhé čtvrtině po nešťastném střetu zlomeninu nosu a vypadalo to, že se už na palubovce neobjeví. Jenže hráč Denveru se projevil jako pravý bojovník a ve třetí čtvrtině se za hlasitého aplausu publika do hry vrátil.

Foto: Jerilee Bennett, ČTK/AP

Torrey Craig utrpěl během zápasu Denver - Portland ošklivě vypadající zranění.

Článek

Craig se snažil doskočit balón, a právě v tu chvíli došlo ke srážce s jedním ze soupeřů, při které se hráč Denveru nešťastně udeřil do obličeje. Po ošklivě vypadající nehodě pak zůstal ležet na zemi a nevypadalo to s ním vůbec dobře.

Když se zvedl, bylo i přes ručník, který mu poskytli přítomní členové zdravotnického týmu, dobře vidět, že krvácí. V tu chvíli si asi všichni mysleli, že už ho nikdo v zápasu neuvidí.

Jenže Craig všechny ohromil. Se speciální maskou se ještě ve třetí čtvrtině do zápasu vrátil. Fanoušci mu nadšeně aplaudovali - a hráč se jim bohatě odměnil, když o pár desítek vteřin později vstřelil parádní trojku.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Break your nose in the first half, return wearing a mask and bury a trey in the second half — Torrey Craig is a baller 💪(via @nbaontnt)

Příspěvek sdílený Sports Illustrated (@sportsillustrated),Kvě 1, 2019 v 8:11 PDT

Craigův přístup a odhodlání ani jeho výstavní trojka však nakonec k výhře jeho týmu nepomohly. Portland utkání ovládl poměrem 97:90 a stav série srovnal na 1:1.

Reklama