Hlavní obsah

Pro zisk cenného suvenýru předváděl na tribuně psí kusy. Nešikovný divák baví celý svět

San Francisco/Praha

Asi málokterý sportovní fanoušek by odolal šanci odnést si z návštěvy zápasu svého oblíbeného sportu nějaký suvenýr, pokud je to možné. Nezřídka tak vidíme třeba tenisové diváky, jak se snaží chytit míček mířící do hlediště. Tentokrát se hlavním hrdinou ve snaze ukořistit suvenýr stal divák z baseballového utkání MLB.

Foto: Repro: Instagram MLB

Fanoušek slaví zisk cenného suvenýru.

Článek

Během utkání nejlepší baseballové ligy světa mezi San Franciscem Giants a Los Angeles Dodgers se svou snaživostí nejspíš nechtěně "proslavil" jeden z fanoušků Dodgers. Ten si na tribunu přinesl občerstvení v podobě hranolek, když směrem k němu zamířil míček z chybného odpalu.

Fanoušek se rozhodl míček chytit stůj, co stůj, jenže ho nenapadlo si otevřené hranolky někam položit a celou dobu je držel v ruce. Když se pak vrhnul po míčku, box s jídlem upustil a celý jeho obsah si vysypal na zem. To mu ale podle jeho výrazu vůbec nevadilo, ukořistěný míček totiž následně s vítězoslavným úsměvem zvedl nad hlavu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

What are the chances? 😱

Příspěvek sdílený MLB ⚾ (@mlb),Kvě 1, 2019 v 8:35 PDT

Celý příběh měl navíc ještě pokračování. O něco později si stejný fanoušek pořídil další občerstvení, tentokrát si dal kousek pizzy. A zase na něj šel balónek z chybného odpalu.

Zapálený příznivec Dodgers se z předchozí situace nepoučil a když se míček rozhodl  znovu ukořistit, opět své jídlo neodložil. Tentokrát už ale tak úspěšný nebyl, míček nedokázal v ruce udržet a radovat se z něj mohl jiný divák. Navíc zase přišel o jídlo - jeho pizza skončila v klíně jedné z fanynek v řadě před ním.

Video se snaživým fanouškem se zalíbilo dokonce i zástupcům MLB, kteří jej zveřejnili na svém oficiálním instagramovém účtu. Záběry teď kolují po internetu a baví se jimi celý svět.

Reklama