Hlavní obsah

Hvězdný basketbalista na tiskové konferenci rozbil mikrofon. Jeho reakce je neskutečně vtipná

Denver/Praha

I profesionální sportovci jsou jen lidé, kterým se občas něco nepodaří, a to ať už přímo během sportovního výkonu nebo mimo něj. K poněkud kuriózní a vtipné situaci došlo na tiskové konferenci po zápase NBA mezi Portlandem a Denverem, na které přítomný Nikola Jokič, pivot ve službách Denveru a hvězda zápasu, doslova vyrval mikrofon z kabelu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Basketbalista Nikola Jokič řešil na tiskové konferenci po utkání NBA nečekaný problém.Video: NBA, TNT, sntv

 
Článek

Srb Nikola Jokič na palubovce zářil. K výhře Denveru 116:112 přispěl triple doublem (21 bodů, 12 doskoků, 11 asistencí). Celý svět ale vedle jeho skvělého výkonu teď řeší i pozápasovou tiskovou konferenci.

Přesněji řečeno moment, při kterém se Jokič snažil posunout mikrofon. Ten se mu vzpouzel, a tak Srb nejspíš použil větší sílu, než by asi bylo třeba, a mikrofon se mu podařilo z kabelu doslova vyrvat. Vyděšený a bezradný výraz, který basketbalista poté nasadil, opravdu pobaví.

Srb ještě zkusil do mikrofonu promluvit, ten ale samozřejmě nefungoval, jak měl. Jokičovi se pak naštěstí dostalo pomoci, ale video s celou komickou situací se stalo okamžitě virální záležitostí.

Reklama