Hlavní obsah

Nejhorší faul 21. století! Brutální kop na hlavu poslal hráče do nemocnice

Sao Paulo/Praha

Brazilský futsalista týmu San Carlos Fernandinho skončil po zákeřném útoku kopem do hlavy v nemocnici. K děsivě vypadající scéně došlo během utkání National Futsal League v brazilském hlavním městě Sao Paulu. Hráč byl po tvrdém knockautu několik vteřin v bezvědomí. Místní noviny zákrok označily za nejhorší faul 21. století.

Tvrdý zákrok poslal futsalistu do nemocnice

 
Článek

Futsalistu Fernandinha nakopl domácí Daniel Batalha, který za svůj brutální prohřešek vyfasoval červenou kartu a zamířil ze hřiště. Hrací plochu opustil také faulovaný Fernardinho, toho ale museli zdravotníci odvézt na nosítkách.

Podle neověřených informací by Brazilec neměl mít žádné trvalé následky. Televizní záběry zachytily, jak se ostatní aktéři utkání snaží bezvládného futsalistu nejprve křísit přímo na palubovce. Fernardinho se po několika vteřinách z bezvědomí naštěstí probral.

Duel se po hrozivě vypadající scéně nakonec dohrál. Domácí Corinthians utkání ovládli poměrem 4:2. Karatistický kop ale neunikl brazilským médiím, která ho podle deníku Daily Mail označila za nejhorší faul 21. století.

Reklama