Hlavní obsah

Maki už není Sluková. Veselka v Arkansasu ale neproběhla podle dlouhodobých plánů

Jasper/Praha

Maki již dávno není s Kiki a teď už také nenosí příjmení Sluková. Ne vše ale proběhlo podle plánů. Jisté je to, že svatba plážové volejbalistky Markéty Slukové a jejího rakouského trenéra Simona Nausche se stala podle očekávání skutečností, a to v americkém Arkansasu. Alespoň to potvrzují zvěsti ze sociálních sítí.

Foto: Facebook

České beachvolejbalistky Markéta Sluková (vpravo) a Barbora Hermannová společně s trenérem Simonem Nauschem ještě v Riu.

Článek

Polovina někdejšího beachového dua Maki a Kiki vstoupila do stavu manželského, a to při výletě za krásami americké přírody. A nese jméno Markéta Nausch. Z fotografií ze svatby toho zatím moc k dispozici není, pouze slavobrána...

 

💛

Fotka zveřejněná uživatelem Markéta Sluková (@marketa_slukova),Zář 12, 2016 v 6:09 PDT

V rámci volna nyní již novomanželská dvojice doprovázená současnou spoluhráčkou Slukové Barborou Hermannovou vyrazila i do Arizony.  A přitom stihla i svatbu v městečku Jasper.

Ale všechno bylo jinak než podle původních plánů. Zásnuby a vše s tím spojené Maki  prožívala před více než dvěma roky ještě po boku své dřívější partnerky ze hřiště Kristýny Kolocové. A spolu měly být i při svatbě. Proč také ne.

Už na základní škole spolu seděly v lavici a slíbily si, že jedna druhé bude na svatbě svědkyní. To si potvrdily, když v lednu 2014 trenér obou hráček Nausch požádal svoji dlouholetou přítelkyni Maki o ruku.

„Vím, že se u nás říká, že svatba má být do roka a do dne od zásnub. Ale v Rakousku prý nic takového nemají, aspoň to Simon říká. Tak jsme to pojali multikulturně," krčila tehdy  Maki rameny nad termínem svatby.

Volejbalistky se poté rozešly. A ne zrovna v přátelském duchu. Vztah hráčky a trenéra od té doby vydržel a přišla i avizovaná svatba.

Reklama