Hlavní obsah

Americký basketbalista skončil na Slovensku ve vězení, měl mít sex s nezletilou

Bratislava

Třiadvacetiletý Američan Christopher Perry měl být hvězdou basketbalového týmu ze slovenského města Prievidza, ale skončil za mřížemi. Měl mít pohlavní styk s šestnáctiletou dívkou, vše si nahrát na mobil a pak ji měl vydírat. Američanovi hrozí 7 až 12 let vězení.

Foto: Sport.cz

Basketbalista Christopher Perry skončil na Slovensku ve vězení.

Článek

„Policisté v Prievidzi zadrželi 23letého cizího státního příslušníka, který je podezřelý z několika trestných činů," řekla televizi Joj mluvčí trenčínské policie Elena Antalová. Policie na sociální síti uvedla, že občan USA byl obviněn ze sexuálního násilí, znásilnění, výroby dětské pornografie a z vydírání. Podle televize Joj má být na sportovce uvalena vazba.

K pohlavnímu styku mezi americkým sportovcem a mladou dívkou mělo dojít v bytě nedaleko jedné z místních diskoték. Muž si vše natáčel na mobil. „Dívku pak varoval, že pokud za ním ještě nepřijde, záznam zveřejní na sociální síti," uvedla televize.

Dívka vše oznámila policii a basketbalista skončil v policejní cele. „My jako klub máme pouze informace, že náš hráč byl zadržený a byl vyslýchán jako podezřelý. V rámci našich interních směrnic byla hráčovi zastavena činnost, suspendovali jsme ho," řekl generální manažér BC Prievidza Martin Boško.

Reklama

Související témata:
Prievidza
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články