Hlavní obsah

České beachvolejbalistky mění trenéra. Od nové sezóny je povede Ital

Praha

S novým trenérem půjdou do nadcházející sezóny české beachvolejbalistky Kristýna Hoidarová Kolocová s Michalou Kvapilovou. Vicemistryně Evropy nyní povede Ital Andrea Tomatis, který trénuje i mužský pár Ondřej Perušič, David Schweiner.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Plážové volejbalistky Kristýnu Kolocovou (vpravo) a Michalu Kvapilovou bude nově koučovat italský trenér.

Článek

„S koncem sezóny jsme ukončily spolupráci s trenérkou Lenkou Háječkovou. Je to maminka dvou dětí, a skloubit tuto roli s rolí trenérky na plný úvazek profesionálního beachvolejbalového týmu, byl dlouhodobě nelehký úkol, " okomentovala nastalé změny Kolocová.

Za bývalou českou reprezentantku v plážovém volejbalu si dvojice rychle našla náhradu. Od nové sezóny spojí síly s italským koučem Andreou Tomatisem. „Andrea nás po roce fungování v České republice zaujal svým přístupem a stylem trénování. Nakonec jsme si plácli a výsledkem je, že v nadcházející sezoně vytvoříme spolu s českými mužskými jedničkami Perušičem a Schweinerem tým," vysvětlila Kvapilová.

„Je to pro mě velká čest a známka uznání. Těším se, až se vrhneme do práce," pravil devětatřicetiletý trenér, který si do svého nově rozšířeného týmu přibral i kondičního kouče Valeria Vaccara.

První turnaj s novým trenérem čeká Kolocovou s Kvapilovou v lednu, kdy se představí českým fanouškům v Pelhřimově.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články