Hlavní obsah

Satoranský v prvním přípravném duelu NBA nastřílel 13 bodů

Washington

Basketbalista Tomáš Satoranský nastřílel v prvním přípravném utkání Washingtonu na sezónu NBA třináct bodů. Český rozehrávač tak v pondělí přispěl k domácí výhře Wizards 126:96 nad čínským celkem Kuang-čou Long-Lions.

Foto: Nick Wass, ČTK/AP

Tomáš Satoranský si v přípravném utkání s čínským celkem Kuang-čou Long-Lions plácl se spoluhráčem z Washingtonu Kellym Oubrem Jr.

Článek

Pětadvacetiletý Satoranský, jenž má před sebou druhý ročník v elitní basketbalové soutěži, nastoupil v základní sestavě Washingtonu a odehrál 25 minut. Proměnil celkem pět z osmi střel ze hry, z toho jeden ze dvou trojkových pokusů, a dva ze tří trestných hodů. K tomu si připsal tři doskoky a pět asistencí.

"Bylo to dobré. Věděl jsem, že budu v základní sestavě, a byl jsem na to už po své úvodní sezóně připravený. Máme za sebou první utkání a musíme toho ještě hodně zlepšit. Já jsem se cítil na hřišti docela dobře," uvedl Satoranský na klubovém webu.

Wizards, v jejichž sestavě v pondělí chyběl kapitán John Wall, budou v dalším přípravném utkání v pátek hostit New York Knicks.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články