Hlavní obsah

Florbalistky Herbadent SJM opět získaly Pohár ČFbU

Florbalistky Herbadent SJM Praha 11 opět triumfovaly v Poháru ČFbU, když ve finále v Prostějově zvítězily nad dalším pražským týmem FbŠ Bohemians 5:1. Třemi body za gól a dvě asistence se na tom podílela Magdalena Kotíková, což je po listopadové svatbě nové jméno Šindelové.

Článek

Suverénky české ženské scény, které vyhrály uplynulé čtyři ročníky extraligy, triumfovaly v pohárové soutěži pod různými názvy - nejprve ještě jako Tatran Střešovice, potom Děkanka Praha - už pošesté za sebou.

Favoritky získaly vedení v deváté minutě, kdy se při vyloučení Vojnarově prosadila Jarolímová. V 16. minutě zvýšila Skořepová, a když na přelomu první a druhé třetiny Herbadent přečkal trest Jílkové, zvýraznily rozdíl už čtyři branky před polovinou zápasu Urbánková a Jarolímová.

Při další přesilovce v 45. minutě zvýšila na 5:0 Kotíková. Čestný úspěch Bohemians zaznamenala osm minut před koncem Hyršlová.

Pohár ČFbU florbalistek - finále (Prostějov):
Herbadent SJM Praha - FbŠ Bohemians 5:1 (2:0, 2:0, 1:1)
Branky: 9. a 30. Jarolímová, 16. Skořepová, 29. Urbánková, 45. Kotíková - 52. Hyršlová. Rozhodčí: Galvas, Mikula. Vyloučení: 1:2. Využití: 2:0. Diváci: 200.

Reklama

Související témata: