Hlavní obsah

Takhle slaví milionáři! Mayweather a McGregor rozhazovali dolary

Las vegas/Praha

Život brát plnými doušky, to je realita dvou sportovců, kteří v posledních týdnech o sobě dali hodně vědět. V neděli nad ránem českého času boxer Floyd Mayweather porazil v ringu bojovníka MMA Conora McGregora. Rozhodčí ukončil zápas v 10. kole pro nadvládu Američana. Konec detailně připravované a sledované show. Stamilióny dolarů našly své majitele, oba bojovníci poté vyrazili "pár drobných" v Las Vegas rozházet.

Foto: Steve Marcus, Reuters

Nejdřív bitka, potom oslavy.

Článek

Čtyřicetiletý Mayweather ukázal, že to s financemi umí, vyrazil do vlastního strip klubu Girl Collection. Proč by utrácel u cizích? Dorazil ve velkém stylu, přijel v červeném Buggati, které má hodnotu 4 miliónů dolarů. Oslavy padesátého vítězství v kariéře si dokázal užít.

Oba rozšířili svá konta o částku, která převyšuje možnosti drtivé většiny na tomto světě. Američan má v kapse neuvěřitelných 350 miliónů dolarů. Proto mu nebylo líto, když si zaházel s pár šustivými bankovkami v klubu.

 

“We’re not just here to take part….we’re here to take over.” #ConorMcGregor

Příspěvek sdílený Encore Beach Club Las Vegas (@encorebeachclub),Srp 27, 2017 v 3:28 PDT

Pozadu nezůstal ani devětadvacetiletý Ir, ten byl tím „chudším," ale částka dosahující 100 miliónů dolarů je určitě dostačující. McGregor měl podle serveru dailymail.co.uk utratit za noční pohoštění po zápase přes 77 tisíc dolarů.

Reklama

Související témata: