Hlavní obsah

Djokovič baví svět. Geniální parodií italského novináře spustil salvy smíchu

Na kurtu až krutým způsobem v nedělním finále Australian Open zametl s Rafaelem Nadalem, na následné tiskové konferenci pak už sedminásobný šampion z Melbourne Novak Djokovič dokázal rozesmát celý sál.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Vítěz Australian Open Novak Djokovič si utahoval z novinářeVideo: sntv

 
Článek

Srbský showman v minulosti bavil fanoušky napodobováním hvězdných kolegů jako třeba Johna McEnroea či Marie Šarapovové, ale tentokrát předvedl i pohotovou karikaturu známého novináře.

Italský tenisový reportér Ubaldo Scanagatta patří k zasloužilým veteránům své profese, v Melbourne už absolvoval svůj 145. grandslam a jeho svérázný jazykový projev si nejspíš nelze s nikým splést.

Po finále v tiskovém sále spustil v angličtině se silným italským akcentem a dikcí: „Novaku, gratuluji. Ok, sedm titulů z Australian Open, patnáct vyhraných grandslamů...."

Svoji otázku ale ani nedokončil, protože Djokovič se neudržel a se stejnou dikcí mu skočil do řeči. „To není špatné, to není špatné...." Rozesmál tím všechny přítomné i sám sebe.

Ital se však nedal: „Nemůžeš si stěžovat, nemůžeš si stěžovat...,"

Djokovič se ihned začal omlouvat. „Promiň, ty ale vždycky mluvíš jako: Okej, ehmem...," napodoboval dále Srb styl kladení otázek novináře a sálem se rozezněla druhá salva smíchu.

Video z tiskové konference se rychle stalo hitem na sociálních sítích.

Reklama

Související témata: